Totaal verloren

Sinds ik weet wat mijn behandelaren vermoeden -Borderline-, merk ik dat ik niet meer op deze blog schrijf. Terwijl ik het heerlijk vind om te schrijven, en ook graag wil schrijven. Toch, komt het door hun vermoedens dat ik het gevoel heb geen recht meer te hebben op het schrijven van blogs over Boulimia. Zelf heb ik nog een blog geschreven over comorbiditeit, maar ik heb het gevoel dat dat bij mij dan niet zo is. Dat ik misschien wel Borderline heb, en de eetstoornis niet bestaat of gewoon nooit bestaan heeft. Snap je mijn gevoelens?

Totally lost

Dit is best jammer, en een beetje frustrerend. Wat moet ik nou met deze blog? The life of a bulimic? Het zou een deel zijn van een groter geheel, van een groter probleem. Maar waar moet ik nu dan over bloggen? Is mijn eetstoornis nep? Zal ik al die tijd al Borderline hebben gehad?

Er is nog niks bevestigd hoor, ze zijn nu  bezig met onderzoeken, maar het maakt me behoorlijk van slag. Misschien heb ik wel helemaal geen Borderline. Ik voel me nu alleen wel even totaal verloren…

Advertenties

Een gedachte over “Totaal verloren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s