Happy new year!

Happy new year y’all! Hopelijk hebben jullie een leuke oudejaarsavond achter de rug. Zelf heb ik de avond met vriendinnen doorgebracht. Meer daarover lees je in deze blog!

Happy new year

Het plan was om gezellig met z’n vieren naar Groningen te gaan. Hed Kandi om precies te zijn, een feest in Ibiza-achtige sfeer dat plaatsvond in Martini plaza. Het thema was ‘Masquerade ball’.

Op het laatste moment haakte één vriendin helaas af. Aangekomen bij Martini Plaza, hadden wij toegang tot het VIP gedeelte, omdat één van mijn vriendinnen de VJ die avond ging assisteren. Dat hield naast de artiesteningang in: gratis drank en eten! En natuurlijk een rondje backstage.

De avond was geweldig! Om 12 uur gingen we proosten op het nieuwjaar en om half 1 ging het feest los. We hebben lekker gedanst, ge-ouwehoert en heel veel lol gemaakt. Om half 7 was het feest afgelopen en zijn we naar huis gegaan. Voor ons was het nog een uur en een kwartier rijden! Mijn vriendin was bob gelukkig.

De hele avond werd er housemuziek gedraaid, en als Hed Kandi op kwam werden de sounds van die avond gecombineerd met live muziek; drums, saxofoon, trompet en übervette dansers!

Kortom: een zeer geslaagde avond en een goed begin van 2015! Nog 365 dagen te gaan…

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s